Over

Peter Paul J. Doodkorte is getrouwd met Adri Doodkorte-Oosterom, (pleeg)vader van Michael, Patrick en Jitske en opa van Danny, Noa en Joshua.

Hij is als Partner verbonden Vondel&Nassau te Amsterdam/Dokkum.

Peter Paul verzorgt advies- en interim-opdrachten binnen het brede terrein van de zorg. De zorg voor jeugd is zijn passie en expertisegebied.

Peter Paul deed gedurende ruim 30 jaar praktische ervaring en deskundigheid op binnen de uitvoerende jeugdzorg als groepsopvoeder, mentor, pleegouder en – later – directeur/bestuurder.

Ervaring met de bestuurlijke positie en instrumenten van gemeenten, provincies en grootstedelijke regio’s deed hij op als wethouder Financien in zijn woongemeente – Capelle aan den IJssel – en als portefeuillehouder jeugdzorg en milieu van de Stadsregio Rotterdam.

Peter Paul was in de afgelopen jaren onder meer actief als programmaleider Jeugdzorg bij de provincies Gelderland, Flevoland, Noord-Holland en Overijssel. Daarnaast was hij interim-directeur van een Bureau Jeugdzorg, en was/is hij betrokken bij tal van vraagstukken van efficiency en effectiviteit in de jeugdzorg.

Momenteel is hij onder andere kwartiermaker Zorg voor Jeugd in Fryslan en transitiemanager jeugdzorg Regio Midden-Holland. Daarnast begeleidt hij diverse colleges en gemeenteraden bij het maken de strategische beleidskeuzes voor het sociaal domein.

Hij is als geen ander op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het brede terrein van jeugd en een veelgevraagd spreker of dagvoorzitter.

Advertenties

One Reply to “Over”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s